Nordic Business Support

 

Möjligheterna att göra exportaffärer i norra delarna av Norge och Finland är stora. Nordic Business support hjälper dig så att dina exportaffärer blir av, blir större och blir bättre.

Nordic Business Support vänder sig till företag som har konkurrenskraftiga tjänster eller produkter lämpliga för en exportmarknad, eller till de företag som redan har en exportmarknad och önskar utöka den i norra Norge eller Finland.

Genom en skräddarsydd process hjälper vi er som företagare att hitta nya samarbetspartners och affärsnätverk för fler och bättre affärer.

 

Vad krävs?
Förankring hos VD eller ledning

Företaget förbinder sig att avsätta nödvändig tid och de nödvändiga resurser som krävs för att på ett professionellt sätt förbereda sin exportsatsning eller utöka marknadsandelar på en redan befintlig exportmarknad.

Kostnad?
Deltagande företag investerar 10 000 SEK exklusive moms för att ta del av denna möjlighet.

Bidrag om upp till 50% ges från projektet avseende rese-och boendekostnader i samband med samordnade och godkända affärsbesök. Kostnader för detta debiteras vid anmälan till aktuellt godkänt affärsbesök.

Håll dig uppdaterad genom att gilla Nordic Business Support på Facebook!

Kontakt
Projektledare Niclas Tidström
niclas.tidstrom@tidvik.com
070-353 52 39

 

Samarbetspartners:
Business Oulu, Kittilä, Luleå Kommun, Älvsby Kommun, Gällivare Kommun, Skellefteå Kommun, Finnmark fylkeskommune, Innovation Norway, Troms fylkeskommune, Nordland fylkeskommune, Lapin Litto, Norrbottens Läns Landsting och Länsstyrelsen i Norrbottens Län.

 

nbs-logointerreg_nord_2016_swe_color

 

Bli medlem redan idag!
Som medlem i Norrbottens Handelskammare tar du en aktiv ställning i samhällsdebatten.