a2

Ansök nu till Checkpoint Young Piteå-Luleå!

3 december 2018

Är du morgondagens ledare?

Ansök nu till Checkpoint Young Piteå-Luleå!

Ett nätverk av framtidens ledare som bygger lokala nätverk och överför kompetens till nya generationer!
Ledarskapsnätverket, Checkpoint Young, kommer att starta en ny programperiod efter årsskiftet. Med fyra kvällsträffar och åtta nätverksluncher per år får deltagarna möjlighet att lära känna andra deltagare över kommungränserna Piteå och Luleå för framtida samarbeten. Nätverket löper under 2 år.

Vi kommer totalt att lyfta 60 deltagare som är under 40 år att få denna möjlighet att skapa ett affärsnätverk med andra likasinnade. Deltagarna är antingen ledare idag eller morgondagens ledare och därmed nominerad av sin nuvarande chef. Kvällsträffarna ska, förutom att vara bra nätverksmöjligheter, även vara kompetenshöjande där vi lyfter inspirerande och kunniga föreläsare föreläsa inom olika ämnen där den röda tråden är ledarskap.

Rekryteringen för kommande programperiod är i full gång och intresset är mycket stort. Är du intresserad av att vara med i kommande programperiod av Checkpoint Young?

Anmäla ditt intresse eller nominera någon i din organisation till Norrbottens Handelskammare, info@norrbottenshandelskammare.se