susanne-wallin-webb-ny

Handelskammaren söker ny VD

13 juni 2017

Susanne Wallin kommer till hösten att lämna posten som VD för Norrbottens Handelskammare. Rekryteringsarbetet för att hitta en efterträdare börjar denna vecka och målet är att ha en ny VD på plats i början av oktober.

 

Susanne Wallin har arbetat för Norrbottens Handelskammare, sedan oktober 2015. Hon kommer att vara kvar på Handelskammaren under augusti månad och kommer att ersättas under rekryteringsperioden av vice ordförande för att själv kunna fokusera på sitt företagande.

– Jag har trivts fantastiskt bra med arbetet på Handelskammaren och fått möjligheter att utveckla den tillsammans med mina kollegor och våra medlemmar. Men nu har jag beslutat mig för att bli entreprenör, en dröm som jag haft sedan jag var liten och då jag fyllt 45 år är det dags att ta klivet och förverkliga den då jag nu köper Haparanda Stadshotell som jag kommer att driva tillsammans med sonen Anton Wallin.

Under rekryteringsperioden kommer Linda Lundberg- Nilsson som i dag är vice ordförande för Norrbottens Handelskammare att kliva in som tillförordnad VD under september månad.

-Något som jag ser som en självklarhet då vi inte vill tappa tempot i alla våra inplanerade aktiviteter under hösten säger Linda.

-Jag vill tacka Susanne för hennes utmärkta insatts för Norrbottens Handelskammaren och dess medlemmar. Vi önskar Susanne lycka till med hennes nya utmaning. Detta innebär att vi nu påbörjar rekryteringen av en efterträdare, säger Tomas Lejon Styrelseordförande i Norrbottens Handelskammare.

 

Välkommen till oss: Vi söker ny verkställande direktör! Klicka här för att komma till vår platsannons!

 

För frågor vänligen kontakta:

Susanne Wallin, susanne.wallin@norrbottenshandelskammare.se, 0920-45 56 62