Kompetens

Norrbottens Handelskammare jobbar långsiktigt och målmedvetet för att bidra till att rätt kompetensbas svarar upp mot företagens behov. Att säkerställa rätt kompetens kräver att vi blickar framåt i tiden och samtidigt håller koll på omvärlden och utvecklingen.

Det innebär bland annat att vi arbetar aktivt med handelskompetens, infrastrukturkompetens och vi driver nätverk för morgondagens ledare i Kiruna, Gällivare, Piteå och Luleå. Dessutom är aktiva i Norrbottens Kompetensförsörjningsutskott.

Norrbottens Handelskammare har under lång tid verkat för förbättringar inom offentlig upphandling. Våra medlemmar erbjuds även expertrådgivning under hela anbudsprocessen, vid införsäljning, utvärdering av förfrågningsunderlag, anbudsgivning samt vid eventuella överklaganden.

 

Läs mer här vilka tjänster vi erbjuder inom kompetens!

Förbättrad kompetensförsöjning innebär ökad konkurrenskraft. Läs mer om våra aktuella aktiviteter och det opinionsarbete vi driver inom kompetens.

Norrbottens Upphandlingsråd samverkar för att främja och utveckla parters agerande i offentlig upphandling.

Starka ledare och starka företag skapar ett näringsliv i världsklass. Vi på Handelskammaren vet att beslutsfattare behöver forum för kunskap, erfarenhetsutbyte och kontakter.

Bli medlem redan idag!
Som medlem i Norrbottens Handelskammare tar du en aktiv ställning i samhällsdebatten.