FB annons VD

Välkommen till oss: Vi söker ny Verkställande direktör!

13 juni 2017

PLATSANNONS

Norrbottens Handelskammare är en spännande medlemsorganisation med stora utvecklingsambitioner. Vårt uppdrag är att främja utvecklingen för näringslivet i Norrbottens län. Norrbottens Handelskammare arbetar med att identifiera och undanröja hinder för tillväxt.

 

Som VD ansvarar du för den dagliga verksamheten samtidigt som du realiserar Handelskammarens visioner. Fullmäktige och styrelse sätter upp ramar för verksamheten. Som VD förankrar och realiserar du föreningens mål i nära samarbete med de anställda, våra medlemmar och våra samarbetspartners. Du har resultat- och personalansvar och förväntas kunna omsätta visioner och strategier till konkret nytta för våra medlemmar.

Vi söker dig som är en god ledare. Du har en relevant utbildning och goda ledarerfarenheter. Utöver detta söker vi dig som brinner för Norrbottens bästa och vi ser gärna att du har god förståelse för länets utmaningar och möjligheter.  Du är duktig på att skapa goda och långsiktiga relationer med alla intressenter. Du har en stark analytisk förmåga och ett tydligt resultatfokus i ditt arbete.

Vi kan erbjuda ett mycket stimulerande och omväxlande arbete med goda möjligheter att själv påverka arbetets innehåll. Arbetet innebär möten med människor som påverkar Norrbottens näringsliv. Vårt internationella engagemang innebär utländska kontakter och resor varför erfarenhet från internationell handel är ett stort plus.

Goda språkkunskaper i engelska är ett krav, övriga språk är meriterande.

 

Övrigt:
Placeringsort Luleå. Arbetet förutsätter resor såväl i Norrbotten som i Sverige och resten av världen.

Tillträde 1 oktober eller efter överenskommelse. Anställningsform: Heltid.

 

Beskrivning av verksamheten
Norrbottens Handelskammare är en oberoende medlemsägd näringslivsorganisation. Vårt uppdrag är att företräda medlemmars intressen och främja näringslivet i regionen. Vi bidrar till fler affärer internationellt och regionalt för medlemmar. Handelskammaren driver frågor inom infrastruktur, internationell och regional handel som våra medlemmar anser är viktigast för deras framgång för fler och lönsammare affärer. Vi är en viktig påverkansfaktor i regionala tillväxtfrågor och representerar våra medlemmar när de stora besluten tas hos politiker och beslutsfattare. Vi arbetar för väl fungerande infrastruktur, färre gränshinder och ökad frihandel. Läs mer på: www.norrbottenshandelskammare.se

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är den 28 juni 2017.
Kontakt med eventuella sökande kommer att ske efter den 1 augusti.

Ansökan samt personligt brev skickas till e-postadress: susanne.wallin@norrbottenshandelskammare.se

Intresserad av att veta mer, kontakta:
VD Susanne Wallin 070-680 40 41 susanne.wallin@norrbottenshandelskammare.se